Over ons

Kies bewust en laat de zoektocht aan ons over

Een premium of relatiegeschenk hoeft niet per sé origineel te zijn, als er maar over is nagedacht! Promotionele producten die aansluiten bij uw imago, doel en doelgroep, trekken de aandacht en versterken uw boodschap. Soms is een aansteker daarvoor het perfecte middel, soms is een condoom beter als u bijvoorbeeld een statement wilt maken over veiligheid! Premiumplus vindt snel het product dat er het best bij past. Bespaar uzelf veel tijd en  maak gebruik van onze twintig jaar ervaring.

Bespaar uzelf tijd en frustraties

Als u precies weet wat u wilt, is bestellen via internet snel en gemakkelijk. Neem dan gerust een kijkje in onze webshop. Als u uw keuze nog niet heeft gemaakt, maak dan gebruik van onze expertise. We zijn beslist niet duurder en besparen u een hoop tijd. Premiumplus weet precies wat er te koop is in de wereld. We vragen monsters en prijzen voor u op, weten welke bewerkingen mogelijk zijn (denk aan 3D-bedrukking!) en reiken oplossingen aan voor elk budget. Aan u de keus!

Kom gerust eens langs!

Premiumplus investeert in de relatie met (potentiële) klanten. We delen graag onze kennis en ervaring met u, bijvoorbeeld over inspirerende acties en het werven en binden van klanten. Interesse? Neem gerust contact op. We komen graag langs of ontvangen u op ons kantoor, waar we u voorbeelden kunnen laten zien.

‘Ervaar wat Premiumplus voor u kan betekenen!’.

Ronald Geurts, Premiumplus

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

copyright PremiumPlus 2015

Log in with your credentials

Forgot your details?